Uporabniška orodja

Orodja spletišča


Stranska vrstica

This project is co-financed by the European Regional Development Fund through the Interreg Alpine Space programme

sl:wiki:disclaimer

Izjava o omejitvi odgovornosti

WIKAlps je spletna odprtovsebinska (angleško open-content) enciklopedija. To pomeni, da je prostovoljna povezava posameznikov in skupin, ki razvijajo skupen vir človeškega znanja. Njena struktura omogoča, da lahko vsak, ki ima spletno povezavo in spletni brskalnik, spreminja njeno vsebino. Zato bodite pozorni, da ni nobenega jamstva o tem, da je katerakoli od vsebin enciklopedije strokovno pregledana in potrjena s strani strokovnjakov z ustreznim znanjem na posameznem področju, kar bi omogočalo celovito, ažurno in zanesljivo informacijo o kateremkoli zapisu v enciklopediji.

To ne pomeni, da v enciklopediji WIKIAlps ne boste našli ažurnih in uporabnih informacij; večinoma jih boste. Vendar pa vas opozarjamo, da WIKIAlps na noben način ne jamči za pravilnost vsebin. Mogoče je, da je bil katerikoli del vsebine pred kratkim spremenjen oziroma dopolnjen, podvržen vandalizmu ali ga je spremenil nekdo, čigar mnenje ne ustreza trenutnemu stanju strokovnega znanja na področju, glede katerega potrebujete informacijo.

Čeprav se trudimo, da so vsi teksti na glavni strani (še vedno) točni in popolni, ne sprejemamo odgovornosti za kakeršnekoli napake ali izpuščene podatke. Povezave na druge spletne strani so bile izbrane pazljivo, a ker nimamo vpliva na njihovo vsebino, zanje ne odgovarjamo.

Če bi radi urejali obstoječe članke ali dodajali nove, se prosimo registrirajte tukaj.

Prosimo upoštevajte, da se morate pri objavi prispevkov držati nekaterih pravil:

  • Prosimo upoštevajte dejstvo, da so vsi vaši prispevki sledljivi in da ste odgovorni za vsebino, ki jo vključite na www.wikialps.eu.
  • Prosimo imejte v mislih, da prispevke urejate zgolj, kadar jih lahko izboljšate. Moramo se izogniti izgubi in prekrivanju informacij.
  • Prosimo spoštujte pravico do intelektualne lastnine in citirajte vire, kjer dobite informacije. Prosimo, da ne objavljate informacij, za katere nimate dovoljenj.
  • Skrbnik spletne strani ima pravico, da posamezniku prijavo zavrne, da uporabniško prijavo blokira, da novo vsebino pred objavo potrdi ali da vsebino blokira ali izbriše.
  • Prispevki morajo biti pisani tako, da ne vključujejo diskriminacije, sovražnega govora, goljufij in propagande, ali ogrožajo druge osebe oziroma institucije.

—-

Oblikovanje in namestitev: IGF
Skrbnik spletne strani: IGF

Institute for Interdisciplinary Mountain Research
Austrian Academy of Sciences
Technikerstr. 21a, Otto Hittmair-Platz 1, ICT
6020 Innsbruck
Austria

Direktor: Prof. Dr. Axel Borsdorf
Namestnik direktorja: Prof. Dr. Johann Stötter, Dr. Harald Pauli

Austrian Academy of Sciences: Legal entity under the special protection of the Federal Republic of Austria (BGBl 569/1921 as amended in BGBl I 130/2003) Dr. Ignaz Seipel-Platz 2, 1010 Vienna, Austria

Ta spletna enciklopedija nudi infomacije o znanstvenih aktivnostih na projektih Alpskega prostora (Alpine Space): WIKIAlps in AlpES. Tako sledi misiji, pri kateri promovira znanost in humanistiko v vseh pogledih in na vseh področjih.

WIKIAlps projektni partnerji: EURAC research; Fondazione Montagna Sicura; ifuplan; IRSTEA; ZRC SAZU; IGF; SAB

AlpES projektni partnerji: EURAC, UIBK, IGF/ÖAW, CEREMA, FondMS, VR, PiemR, IRSNC, Office of Environment, Ifuplan

sl/wiki/disclaimer.txt · Zadnja sprememba: 2016/11/21 13:51 uporabnika irsnc